Home › Forums › GAMES203: 三维视觉和理解 › Що для вас означає “базовий гардероб”?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Alexxx7
      Participant

Для мене базовий гардероб — це речі, які легко поєднуються між собою і підходять майже на кожен день без зайвих роздумів. Раніше у мене було багато різних речей, але не всі вони “дружили” між собою, тому іноді було складно швидко зібрати образ. Зараз більше орієнтуюсь на прості форми, спокійні кольори і універсальність. Під час перегляду різних прикладів натрапила на сайті і просто подивилась, як виглядають образи в такому стилі. Мені сподобалось, що все виглядає стримано і продумано під повсякденне життя.

• #58984 Score: 0
      Agataaa6
      Participant

Я теж прийшла до такого розуміння базового гардеробу, і це реально сильно спростило мені життя. Раніше могла довго стояти перед шафою і все одно не знаходити “той самий” варіант, хоча речей було багато. Зараз намагаюсь залишати тільки те, що дійсно добре поєднується між собою і підходить під різні ситуації — робота, прогулянки, зустрічі. Коли все в одному стилі, навіть з невеликої кількості речей можна скласти багато різних образів, і це виглядає набагато більш зібрано та гармонійно.

• #58985 Score: 0
      Jessicaaa5
      Participant

Погоджуюсь повністю. З часом починаєш розуміти, що важливіше не кількість речей, а їхня універсальність і якість поєднання. Коли гардероб продуманий, він працює як система: кожна річ підходить до кількох інших, і це економить і час, і сили. Плюс такі речі зазвичай довше залишаються актуальними, не набридають і не виглядають “випадковими”. У результаті стиль стає більш спокійним, цілісним і природним, без зайвого хаосу.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.