Home Forums GAMES001 图形学中的数学 Jak CRM może wspierać organizacje non-profit?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      grigoriygorein
      Participant

Ostatnio zastanawiałem się nad sposobami usprawnienia zarządzania danymi w organizacji non-profit. Czy ktoś korzystał z narzędzi CRM? Jakie funkcje były dla was najbardziej przydatne? Zależy mi na efektywnej obsłudze darczyńców i łatwym śledzeniu wydarzeń. Słyszałem, że takie systemy mogą też pomagać w zarządzaniu zadaniami, ale nie wiem, od czego zacząć.

• #23795 Score: 0
      rodikzhulkovsliy
      Participant

Polecam przeczytać ten artykuł czym jest zwinna analiza biznesowa: Zrozumienie zwinnej analizy biznesowej. Wyjaśnia, jak podejście zwinne pomaga analizować potrzeby organizacji i wprowadzać rozwiązania takie jak CRM. W kontekście non-profit CRM wspiera automatyzację zarządzania darczyńcami, śledzenie kampanii i organizację wydarzeń. Warto zacząć od systemów z darmowymi wersjami próbnych.

• #23796 Score: 0

Korzystamy z CRM w naszej fundacji, głównie do organizacji kampanii i zarządzania komunikacją z darczyńcami. Automatyczne przypomnienia o wydarzeniach i personalizowane podziękowania dla darczyńców oszczędzają mnóstwo czasu. Jeśli ktoś nie ma doświadczenia, softr.io/blog może być świetnym punktem wyjścia!

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.