Home Forums GAMES104 现代游戏引擎:从入门到实践 Легкі кроки з одягом

Viewing 2 reply threads
  • Author
      tbes50203
      Participant

Учора зрозуміла, що мій старий верхній одяг уже зовсім не рятує, бо стояла на зупинці під дощем і відчула себе ніби в мокрому пакеті. Просиділа так хвилин десять, промокла до плечей і злилась сама на себе, бо давно обіцяла знайти щось тепліше та зручніше. Повернулась додому й одразу почала шукати щось більш практичне, але при цьому не таке, що робить мене «безформною». І так, перегортаючи варіанти, нагадала собі, що бачу останнім часом у дівчат якісь стильні короткі куртки, які виглядають м’якими і водночас міцними. Хотілось знайти саме те, що підійде і під джинси, і під сукню, щоб не мучитись кожного разу з вибором.

• #34472 Score: 0
      thiefcrazy98
      Participant

У мене було майже так само, тільки я змерзла не під дощем, а коли пішла гуляти ввечері біля набережної. Тоді й зрозуміла, що звичайні легкі куртки мене не рятують, а щось масивне не хочеться носити щодня. Довго підбирала щось середнє, щоб тепле, але без зайвої ваги, і щоб рухатись було комфортно. Після кількох невдалих покупок звернула увагу на те, як носять подібні речі інші дівчата: у когось об’ємні моделі, у когось більш мінімалістичні. І коли я нарешті дійшла до варіантів, які виглядають акуратно, але мають характер, натрапила на бомбери жіночі. Це те, що я використовую, бо вони справді сидять так, ніби створені під мою фігуру, а ще подобається, що є моделі з дрібними символами, які ніби додають внутрішньої впевненості. Мій теперішній — темного кольору, з м’якою підкладкою, і я вже звикла, що вранці, коли ще прохолодно, він гріє, але не перевантажує. До того ж, хоч я й не надто вірю в глибокі сенси в одязі, але приємно відчувати, що річ зроблена з певною ідеєю. І ще важливий момент: він добре поєднується практично з усім, тож я перестала стояти перед дзеркалом по 20 хвилин, намагаючись знайти хороший образ.

• #34479 Score: 0
      EvanDuke
      Participant

Часом дивує, як випадкова зустріч із новою річчю або несподівана зміна погоди може в один момент перевернути уявлення про те, що тобі справді потрібно. І буває, що саме дрібний штрих чи незапланована деталь задає настрій на цілий день, немовби роблячи вибір за тебе, навіть коли ти сам ще не впевнений, куди рухаєшся.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.